Κάλεσμα της ΟΚΔΕ-Σπάρτακος στην αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά

Όλοι και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά, πλατεία Κοραή, Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη, 6.00 μ.μ.

Η Χρυσή Αυγή έχει εδώ και καιρό πρακτικά εξαφανιστεί από τους δρόμους, εκτός από κάποιες περιπτώσεις όπου κλήθηκε να κάνει τον μπράβο των αφεντικών, όπως πχ όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον Λάτση, τον δολοφόνο των εργατών στα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο. Μετά τη δολοφονία Φύσσα και το μαζικό δυναμικό αντιφασιστικό κίνημα, που υποχρέωσε τον Σαμαρά να κόψει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους και τους ίδιους να κρυφτούν στις φωλιές τους, οι ναζί σβήνουν τα τατουάζ τους, κάνουν τους νομοταγείς πολίτες και διαμαρτύρονται για τη δήθεν καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους. Λες και έχει κανένα νόημα για τους φασίστες η έννοια του δικαιώματος.

Όμως, δεν έχουμε τελειώσει με το συρφετό των μπράβων, δολοφόνων και νταβατζήδων της Χρυσής Αυγής. Οι ναζί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την προσχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στο μνημονιακό μπλοκ για να αυτοπροβληθούν ως η μόνη δύναμη ενάντια στους «πουλημένους πολιτικούς». Ποιοι; Το κόμμα της πιο βρώμικης διαπλοκής με κάθε είδους κερδοσκοπική δραστηριότητα. Το κόμμα των κανιβάλων “αγανακτισμένων πολιτών” που εμφανίζονται στην Κω και απαιτούν κλειστά σύνορα για τους πρόσφυγες, δηλαδή περισσότερα πνιγμένα παιδιά στα νερά της Μεσογείου.

Το κατηγορητήριο της δίκης της ΧΑ, σχεδιασμένο για να ρίξει τους αρχηγούς της στα μαλακά, και η υποστήριξη εφοπλιστών και επιχειρηματιών, οι οποίοι θέλουν μια συμμορία για να κάνει τη δουλειά που δεν μπορεί να κάνει στα φανερά η αστυνομία, εξακολουθούν να δίνουν θάρρος στους ναζί. Έτσι, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στον Πειραιά, την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη. Κάνουν μεγάλο λάθος αν ελπίζουν ότι θα αφήσουμε την πόλη στα χέρια ναζί δολοφόνων.

Ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε οριστικά από τους ναζί είναι να βγούμε ξανά στους δρόμους και να μην τους αφήσουμε να εμφανιστούν πουθενά. Καμία ψήφος και κανένας πόντος γης να μην παραχωρηθεί στη Χρυσή Αυγή, το πιο αηδιαστικό μόρφωμα της πολιτικής σκηνής και το πιο πιστό σκυλί του συστήματος.

Όλοι και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά, πλατεία Κοραή, Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη, 6.00 μ.μ.