Σάββατο 24 Σεπτέμβρη βιβλιοπαρουσίαση της νέας μπροσούρας "Η φασιστική στροφή στη Γερμανία"

Το Σάββατο24 Σεπτέμβρη, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος αρχίζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεών της με τη παρουσίαση της νέας μπροσούρας της Πρωτοποριακής βιβλιοθήκης "Η φασιστική στροφή στη Γερμανία. Ένα ανέκδοτο κείμενο των τροτσκιστών από τις φυλακές του Βερχνιεουράλσκ".

Διαβάστε περισσότερα: Σάββατο 24 Σεπτέμβρη βιβλιοπαρουσίαση της νέας μπροσούρας "Η φασιστική στροφή στη Γερμανία"

Παρασκευή 27 Μαΐου εκδήλωση με θέμα "Μια φωνή από τα έγκατα της γης. Μικρή ιστορία των αγώνων των λιγνιτεργατών της Καλογρέζας και όχι μόνο"

Αυτή την Παρασκευή27 Μαΐου, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα "Μια φωνή από τα έγκατα της γης. Μικρή ιστορία των αγώνων των λιγνιτεργατών της Καλογρέζας και όχι μόνο".

Διαβάστε περισσότερα: Παρασκευή 27 Μαΐου εκδήλωση με θέμα "Μια φωνή από τα έγκατα της γης. Μικρή ιστορία των αγώνων των...

Σάββατο 12 Μάρτη, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Ζωή και ελευθερία: με αφορμή την 8η Μάρτη συζητάμε για την αντίστασή μας στην επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματά μας"

Το επόμενο Σάββατο, 12 Μαρτίου, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος σας καλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Ζωή και ελευθερία: με αφορμή την 8η Μάρτη συζητάμε για την αντίστασή μας στην επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματά μας".

Διαβάστε περισσότερα: Σάββατο 12 Μάρτη, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Ζωή και ελευθερία: με αφορμή την 8η Μάρτη συζητάμε...

Σάββατο 19 Μαρτίου, εκδήλωση με θέμα "Πόλεμος στην Ουκρανία, το ιστορικό υπόβαθρο και τα καθήκοντα των επαναστατών. Η δική μας διεθνιστική απάντηση"

Αυτό το Σάββατο19 Μαρτίου, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα "Πόλεμος στην Ουκρανία, το ιστορικό υπόβαθρο και τα καθήκοντα των επαναστατών. Η δική μας διεθνιστική απάντηση".

Διαβάστε περισσότερα: Σάββατο 19 Μαρτίου, εκδήλωση με θέμα "Πόλεμος στην Ουκρανία, το ιστορικό υπόβαθρο και τα καθήκοντα...

Εκδήλωση με τίτλο "Ίμια: το αποκορύφωμα του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και η παρ'ολίγον πολεμική σύρραξη. Η δική μας διεθνιστική, αντιφασιστική, αντιπολεμική απάντηση"

Αυτό το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, στις 20:00, η Λέσχη Σπάρτακος σας καλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Ίμια: το αποκορύφωμα του ελληνικού ανταγωνισμού και η παρολίγον πολεμική σύρραξη. Η δική μας διεθνιστική, αντιφασιστική, αντιπολεμική απάντηση".

Διαβάστε περισσότερα: Εκδήλωση με τίτλο "Ίμια: το αποκορύφωμα του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και η παρ'ολίγον πολεμική...